044 770 8130 info@prodrivers.fi

Lisäpalvelut

A

1. Ilmoittaudu

Tämän jälkeen otamme yhteyttä sopiaksemme yhdessä aikataulut

2. Osallistu opetukseen

Opetus räätälöidään oppilaskohtaisesti parhaiten palvelevaksi

h

3. Kurssitodistus

Palvelusta riippuen saat kurssitodistuksen oppimisympäristöstäsi tai autokoululta

Kurssit

Ajonäyte 178 €

Ajonäytteen tarkoituksena on selvittää henkilön edellytykset ajoneuvon hallintalaitteiden käyttöön joko sellaisenaan tai mahdollisesti tarvittavien lisähallintalaitteiden kanssa. Ajonäyte suoritetaan kuljettajantutkinnon vastaanottajalla (Ajovarma) ja siihen sisältyy käsittelytehtäviä sekä ajamista muun liikenteen mukana.

Huomioithan, että lisäksi Ajovarma laskuttaa ajokokeesta oman hinnastonsa mukaisesti 61 euroa. Maksu tulee olla suoritettuna ennen ajokokeen aloittamista.

Viranomaiskulut 61,00 €
Ajonäyte
61,00 €

Ajokyvynarviointi 195 €

Terveysperusteinen ajotaidon käytännön testaus tehdään lääkärin pyynnöstä yleensä autokoulun autolla liikenneopettajan valvonnassa ja myös lääkäri voi olla mukana arviointitilanteessa. Testauksen tarkoituksena on tukea lääkäriä ajo-oikeutta koskevissa päätöksissä.

Poliisin määräämä ajokoe 178 €

Poliisi voi tarvittaessa määrätä kuljettajan toimittamaan lääkärinlausunnon ajoterveydestä, todistuksen uudesta ajokokeesta tai kuljettajantutkinnon vastaanottajan (Ajovarman) kirjoittaman lausunnon ajokyvystä. Ajokokeen tarkoituksena on varmistaa, että kuljettaja hallitsee liikennesäännöt ja kykenee niitä noudattaen kuljettamaan ajoneuvoa turvallisesti liikenteessä. Ajokoe suoritetaan kuljettajantutkinnon vastaanottajalla (Ajovarma) opetusajoneuvoksi katsastetulla ajoneuvolla.

Huomioithan, että lisäksi Ajovarma laskuttaa ajokokeesta oman hinnastonsa mukaisesti 90 euroa. Maksu tulee olla suoritettuna ennen ajokokeen aloittamista.

Viranomaiskulut 90,00 €
Poliisin määräämä ajokoe
90,00 €

Uusinta-ajokoe (B) 129 €

SISÄLTÄÄ
  • 1h preppausajotunti
  • ajoneuvo ja opettaja mukana uusinta-ajokokeessa (90 minuuttia)
Viranomaiskulut 90,00 €
Ajokoe
90,00 €

Uusintakäsittelykoe (A1-, A2- ja A-luokat) 99 €

SISÄLTÄÄ
  • ajoneuvo ja opettaja mukana uusinta-käsittelykokeessa
Viranomaiskulut 28,00 €
Käsittelykoe
28,00 €

ILMOITTAUDU JO TÄNÄÄN

Verkkokurssiemme ansiosta, voit aloittaa autokoulun nyt heti. Ilmoittaudu mukaan ja aloita opiskelu lähes välittömästi. Verkkoteorioiden valvomo on auki ma-to klo 8-22 ja pe-la klo 8-16. Ajotunnit aloitetaan muutaman päivän sisällä tai toiveidesi mukaan.

 

Ilmoittaudu tästäYhteystiedot